Makulátlan kertes ház nagy családosoknak!

Szeretné a családi vacsorákat fedett teraszán eltölteni? Hogy jusson minden családtagnak külön szoba és felújítással már ne kelljen bajlódnia? Imádja a friss bio gyümölcsöket?Ez a fóti ingatlan biztos választás Önnek!Fótújfaluban az 582m2-es telken 5 éve ültetett gyümölcsfák és bokrok (kajszi, őszibarack, szeder-málna) évről évre több gyümölcsöt hoznak, a füvesítés sűrű és életerős, magaságyás bőven termő. A kertben sütögető is kialakításra került, már csak egy kis kemence hiányzik a ház oldaláról. Terebélyes teraszán, több generáció is el tud tölteni egy családi ünneplést.A 2012-17 között felújított családi ház összeköltözés miatt vált eladóvá. Az 1970-es évekbeli épületet tégláig visszabontották, majd teljeskörűen újították fel, ahol minden közmű vezetéket (víz,gáz,) cseréltek, a tetőszerkezetet újjáépítették, a házat hőszigeteléssel látták el, belső helyiségeket igényes magas minőségű csempékkel és anyagokkal burkolták le. Nyílászárók műanyag több kamrás hang és hőszigeteltek, fűtésről és a meleg vízről modern kombikazán gondoskodik. A ház műszaki és esztétikai szempontból is átlagon felüli állapotban van.Összesen 5 egész + 1 fél szobával gazdálkodhat az új tulajdonos, a földszinten egymásból nyíló 2 szoba található, az amerikai konyhás nappali, míg a fenti emeleten egy 30m2 közösségi tér köti össze a két hálószobát. Mind a két szinten modern fürdőszoba és wc gondoskodik a komfortosságról. A ház oldalán 3 autó befogadására képes világos, fényáteresztő fedett parkoló lett kialakítva. Iskolák, óvodák, abc, bitang jó cukrászda (!),  gyógyszertár mind a közelben. Tömegközlekedést használók a buszmegállót 5 percnyire, a vonatot 10 perc sétára találják meg.Egyéb extrák: Elektromos tolókapu, riasztó és kamerarendszer, pincehelyiség, fúrt kút.

Eladó Fótliget lakóparkban kertkapcsolatos 2 hálós sorházi lakás!

Csendes parkosított, a belváros zajától kívül eső kertvárosi luxus környezetben szeretne élni?Ahol gyermekét szabadon kiengedheti játszani, a zárt lakóparkon belül található, utcákba, játszótérre és parkba?Akkor ajánlom figyelmébe ezt a remek sorházi lakást!A House Hunters Ingatlan Iroda kínálatában, eladó az 45 hektáros zárt területen, erdős, ligetes, családias Fótliget lakóparkban, egy 190m2-es kerttel, 39m2-es terasszal rendelkező, tágas világos földszinti 110 m2-es lakást.Az ingatlan remek elosztású, 2 hálószoba, egy tágas, zuhanyzós fürdőszoba + WC, külön wc, háztartási helyiség, kamra, és gardróbszoba került kialakításra.A fűtésről cirkó kazán és padlófűtés gondoskodik. A nappaliba egy split fali klíma került felszerelésre. A teraszon szabályozható árnyékoló véd a nap elől, és az ablakokon valamint terasz ajtókon elektromos redőnyök találhatóak. Riasztórendszer beépítésre került. Továbbá a biztonságért a 0-24 órás portaszolgálat, sorompós beléptetés felel.2 db gépjármű beállási lehetőség biztosított, melyeket az ár tartalmazza.Gépesített beépített konyha szintén az ár részét képezi.Közlekedés tekintetében M0, M3, 2/A autópálya/autóutak percek alatt elérhető. Bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, iskola, óvoda is van a közelben. Tömegközlekedéssel az Árpád hídtól, valamint Újpest
városkapu és Újpest városközpont megállókból induló helyközi járatokkal
juthatnak el Fótligetre. A helyközi busz megállói Budapest és Fót irányába a
terület főportájánál találhatóak.Hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot, garantáltan beleszeret a lakásba és a környezetbe is.