Költöztetés

Az Exclusive Mover költöztető szolgáltatás célja, hogy megkönnyítsük a cégek vagy magánszemélyek életét a költözésükkel kapcsolatosan. Tudjuk, hogy minden cég és minden ember életében a változás és az innováció elengedhetetlen, ezért szeretnénk ebben a helyzetben levenni egy nagyobb terhet a résztvevők válláról azzal, hogy mi megtervezzük a költöztetés minden apró részletét.
Fontos számunkra, hogy minden megrendelőnk problémáját személyre szabottan oldjuk meg és a lehető legnagyobb szakértelmünkkel álljunk rendelkezésükre. Minden egyes rakodó munkatársunk magas szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik, így teljes körűen ki tudják szolgálni a partnereinket.
Partnercégünk küldetése, hogy minél átfogóbb költöztető szolgáltatást tudjon nyújtani, amely lefedi akár egy adott ingatlan be-, illetve átrendezését is. Célunk, hogy megrendelőinknek semmilyen gondjuk ne legyen a költözéssel kapcsolatosan, hiszen a dobozoláson keresztül, a pakolásokig mindenben segítséget nyújt az Exclusive Mover.
Költözéssel kapcsolatban keresse munkatársunkat!

Részletek és Információ

Bognár I Rita

Operatív vezető
+36708835146
ⓒ HOUSE HUNTERS 2021
+36205706022  -  +36708835146
info@dreamhousehunters.hu
home